FAQ

1. Informasjon om betaling og frakt/levering

BETALING

Når du kommer til kassen, har du muligheten til å betale med bankkort (via Paypal) eller ved bankoverføring til vår RAET 3D-konto.

- Hvis du velger Paypal, vil du bli omdirigert til Paypal-siden etter at du har fullført bestillingen. Der kan du betale trygt med VISA/Mastercard.

– Velger du bankoverføring vil du umiddelbart motta en e-post med kontoopplysningene du skal betale til.

OBS!! Vi starter produksjonen av produkter (ved 3D-printede varer) og klargjør varene dine for å sende med Posten når betaling er mottatt.

FRAKT / LEVERING

Produktet ditt vil bli sendt i en polstret konvolutt. Vi bruker NorgesPakke (70 NOK) for bestillinger opp til 5 kg, som tar mellom 1-5 dager for levering, og inkluderer sporingsnummer og forsikring opptil 10 000 NOK.

Ved kjøp av shims og andre lav vekt/volum varer, og for å holde kostnadene lave for forbrukeren, har du også muligheten til å velge Posten Digital Frimerke som koster 21 NOK. Dette inkluderer ikke sporing eller forsikring.

2. MOMS?

RAET 3D oppfyller foreløpig ikke kravene som næringsdrivende om å kreve moms. Av denne grunn er det ikke inkludert på fakturaer.   

3. Produksjonstider og omsorg for dine RAET 3D-produkter

RAET 3D kroker og shims produseres på forespørsel, og tar normalt mellom 1-2 dager å lage. En krok i custom størrelse vil ta 2-3 dager å lage.

Materialet som brukes til krokene (og ARTNESS-lines) er PLA. PLA vil begynne å deformeres over 55°C, så vi anbefaler ikke å vaske disse produktene i veldig varmt vann eller i oppvaskmaskin.